zile
ore
min
sec

Restaurant Dinar

Atmosfera de odinioară, plină de tradiție, din Zona Balcanilor, o puteți regăsi și  în Timișoara! Ne-am propus ca oaspeții care ne calcă pragul să aibă parte de o experiență autentică, specifică locului, și să rămână cu o amintire deosebită!

Restaurantul Dinar Timișoara împreună cu Etno Kuća Dinar din Vršac aduc pentru prima oară în România rețetele și preparatele tradiționale balcanice premiate de către Global Trade Leader’s Club –  International Hotel & Restaurant cu  titlul Quality Award, premiul de excelență, acordat pentru calitatea produselor și serviciilor în cadrul galei de la Madrid din 27 ianuarie 2014.

Cu respect pentru istorie, din dragoste pentru tradiție, Restaurant Dinar readuce pentru clienții săi un colț din vremurile bune, în spiritul tradițional balcanic. Amenajat într-un stil ce accentuează frumusețea simplă a obiectelor folosite în vremuri de mult apuse, întreg localul vă învăluie cu liniște și căldură, din clipa în care ne veți păși pragul.

 

Tema propusă

Te invităm să petreci de Anul Nou alături de prieteni, într-o atmosferă cu adevărat specială la Restaurantul Dinar!

Am pregătit pentru tine un eveniment deosebit, cu invitați din Serbia și un meniu special pentru seara de Revelion. 🍾

🎶 Ne vor fi alături cei mai buni tamburași din Vršac, Peta Zica, alături de Ansamblul solistului Nenad Djordjevic, însoțit de invitata specială Jasmina Fenjac.

Entertainment

Cei mai buni tamburași din Vršac, Peta Zica, împreună cu Ansamblul solistului Nenad Djordjevic & Jasmina Fenjac.

Meniul de revelion

Nici o petrecere de Revelion nu este completă fără un meniu de sărbătoare atent selectat. Pentru a ne asigura că totul este la cele mai inalte standarde, v-am pregătit un bufet bogat din care vă puteți potoli pofta. Bineînțeles că nu am uitat de OPEN BAR, pe care vă indemnăm să-l frecventați.

Vezi planul sălii

Pentru alte detalii ne puteţi contacta

  • 0799 323 456
  • Ora începere: 20:00
  • Str. Barbu Iscovescu Nr. 2, 300561 Timișoara
  • Preţ/persoană: 290 Ron

Mai multe oferte de Revelion 2017 Timişoara