zile
ore
min
sec

Restaurant Belvedere

Se spune că cei care poartă negru sunt cei care au viețile cele mai colorate. Negrul înseamnă autoritate, putere, declanșează emoții puternice, dar prea mult negru poate fi copleșitor. Negrul reprezintă sofisticare, eleganță, formalitate, mister și necunoscut. Cum se pune cel mai bine negrul în evidență? Prin alăturarea cu alb. Anul acesta, la Belvedere veți străluci în Alb și Negru!

Anunțați persoanele dragi că de Revelion e timpul să Shine in Black&White!

Locație

Hotelul Timișoara ne oferă cel mai îndrăzneț și rafinat restaurant din centrul Timișoarei. Restaurant Belvedere asigură clienților oportunitatea de a savura preparate excepționale bucurându-se de o priveliște care le taie răsuflarea.

Spectacolul vizual al străzii este completat de cel culinar, prin platingul extraordinar realizat de cei mai buni chefi. Meniul restaurantului este un fusion de cinci stele, cu influențe meridionale și un twist european. Istoria Timișoarei (și  nu numai) este, așadar, servită pe farfurie prin intermediul a ce numim ”Urban Gastronomy”. Acest tip de gastronomie îmbină idei culinare ale regiunilor care au influențat în vreun fel Municipiul Timișoara (bucătării sârbești, bulgărești, italienești și chiar turcești), astfel că toată lumea va găsi ceva să corespundă propriului gust.

Entertainment

DJ Band :

 

Cunoscuți ca ”fabricanți de bucurii”, DJ BAND creează un melanj perfect între festiv și voie bună. Pentru DJ BAND, evenimentele sunt mai mult decât simple proiecte, ele sunt o provocare continuă, provocarea de a fi cei mai buni și de a oferi servicii de înalt profesionalism.

 

 

Meniul de revelion

Nici o petrecere de Revelion nu este completă fără un meniu de sărbătoare atent selectat. Pentru a ne asigura că totul este la cele mai inalte standarde, v-am pregătit un bufet bogat din care vă puteți potoli pofta. Bineînțeles că nu am uitat de OPEN BAR, pe care vă indemnăm să-l frecventați.

Vezi planul sălii

Pentru alte detalii ne puteţi contacta

  • 0799 323 456
  • Ora începere: 20:00
  • Str. Mărășești 1-3, Timișoara
  • Preţ/persoană: 330 Ron
SOLD OUT

Mai multe oferte de Revelion 2017 Timişoara