zile
ore
min
sec

Prestige Events

Eleganță & Stil

Având o amplasare în centrul Timișoarei, Prestige Events deschide poarta spre evenimente unice, de o încărcătură emoțională aparte. Sala elegantă a localului dispune de incomparabilele boxe L-Acoustics precum și de efecte speciale de lumini perimetrale.
Dacă simți că ai nevoie de o pauză pentru a te reculege sau pentru a povesti cu prietenul/prietena care este departe de tine, Lounge-ul este locul perfect pentru tine. Nu e nevoie să răzbați frigul din seara de Revelion pentru un moment de liniște, Lounge-ul îți stă la dispoziție.

<

 

Entertainment

Temă propusă:

Pentru Revelion 2018, Prestige Events vă propune să ieșiți din gri-ul cotidian și să vă dezvăluiți adevărata culoare. REVeal your colour a apărut ca dorință de a încuraja renunțarea la măști (impuse sau adoptate din proprie initiativă pentru a ne integra). Da, doamnelor, sunteți încurajate să renunțați la rochia neagră, perfecta pentru orice ocazie!
REVeal your colour și Be You la Prestige Events!

 

Band live:

 

Phaser înseamnă atitudine, dinamică și multă energie. Trebuie doar să-i vezi live și vei înțelege că un show Phaser este un tour de force încărcat cu intensitate dar și cu momente de sensibilitate simplă. Printre cuvinte, imagini și vise – scrise cu grijă pe note – ei spun povestea tuturor, a celor ce iubesc sau a celor îndrăgostiți de viață și ne arată că a fi îndrăzneț este o stare de spirit și că bucuriile mici sunt, de fapt, cele mai mari.

 

Dj Benito:
Video Dj Benito va aduce muzica bună pe ringul de dans. Voi veți anima petrecerea pe ritmul celor mai cunoscute și apreciate hit-uri din toate timpurile, iar pofta de dans va dăinui până dimineață datorită sonorizării excelente.

 

 

Meniul de revelion

Nici o petrecere de Revelion nu este completă fără un meniu de sărbătoare atent selectat. Pentru a ne asigura că totul este la cele mai inalte standarde, v-am pregătit un bufet bogat din care vă puteți potoli pofta. Bineînțeles că nu am uitat de OPEN BAR, pe care vă indemnăm să-l frecventați.

Vezi planul sălii

Pentru alte detalii ne puteţi contacta

  • 0799 323 456
  • Ora începere: 20:00
  • Bvd. Vasile Pârvan, nr.5
  • Preţ/persoană: 300 Ron
SOLD OUT

Mai multe oferte de Revelion 2017 Timişoara