zile
ore
min
sec

Hotel Timișoara – Sala Viena

Un design clasic & rafinat

Sala Viena găzduiește și anul acesta petrecerea de Revelion ce se anunță a fi una dintre cele mai mari din centrul orașului.

 

”We all dream in/about gold.”

Sala Viena organizează Revelionul din 2018 sub egida Oscar Movie Night! De ce să îți refuzi bucuria de a te simți una din vedetele Hollywoodiene călcând pe covorul roșu în ultima seară din 2017? Întâmpină Anul Nou alături de prieteni, într-o atmosferă cum numai în filme vezi.

Nu mai sta pe gânduri, ești la un telefon distanță de primul tău rol într-un film!

 

Entertainment

Band live:

 

Phaser înseamnă atitudine, dinamică și multă energie. Trebuie doar să-i vezi live și vei înțelege că un show Phaser este un tour de force încărcat cu intensitate dar și cu momente de sensibilitate simplă. Printre cuvinte, imagini și vise ei spun povestea tuturor, a celor ce iubesc sau a celor îndrăgostiți de viață.  Phaser ne arată că a fi îndrăzneț este o stare de spirit și că bucuriile mici sunt, de fapt, cele mai mari.

 

Meniul de revelion

Nici o petrecere de Revelion nu este completă fără un meniu de sărbătoare atent selectat. Pentru a ne asigura că totul este la cele mai inalte standarde, v-am pregătit un bufet bogat din care vă puteți potoli pofta. Bineînțeles că nu am uitat de OPEN BAR, pe care vă indemnăm să-l frecventați.

Vezi planul sălii

Pentru alte detalii ne puteţi contacta

  • 0799 323 456
  • Ora începere: 20:00
  • Str. Mărășești 1-3, Timișoara
  • Preţ/persoană: 330 Ron
SOLD OUT

Mai multe oferte de Revelion 2017 Timişoara