zile
ore
min
sec

Jardin Bistro

Jardin – un bistro-lounge îndrăzneț, care aduce în prim plan un loc perfect pentru evenimente Live, petreceri private și seri de club. Amplasat în centrul Timișoarei, Jardin te invită să petreci sfârșitul de an într-un mediu plăcut și friendly. Atmosfera va fi întreținută de DJ Stafie care se va asigura că gusturile tuturor se vor regăsi în playlistul incendiar, special conceput pentru noaptea de Revelion. Mai stai pe gânduri? Grăbește-te! Locurile sunt limitate iar petrecerea va fi una memorabilia.

 

Entertainment 
Cum ar fi ca măcar pentru o zi și o noapte să lăsăm grijile deoparte și să ne gândim la toate realizările noastre actuale sau viitoare? Cum ar fi ca preț de câteva ore să ne simțim super eroi? Cum ar fi să vedem toate lucrurile în roz și să ne bucurăm de moment? Cum ar fi să trăim clipa? Cum ar fi să trăim La vie jolie? Jardin dă tonul unei petreceri de pomină alături de DJ Stafie. Hai să le arătăm tuturor că La vie jolie nu e doar un slogan ci un mod de viață! PS. Pentru că La vie jolie înseamnă lipsa constrângerilor, în 2018, la Jardin, nu avem dresscode!

Muzică – DJ STAFIE


DJ Stafie nu mai are nevoie de nici o descriere. Este prezent în mai toate cluburile selecte din Timișoara și este considerat unul dintre cei mai buni DJ-i de clubbing din zona Banatului. Acesta a avut prestații în cluburi precum: Epic, Jardin, Ponton Casa Baraj și multe altele. Pentru un DJ, cea mai importantă calitate este a ceea de a se adapta publicului și de a lua pulsul acestuia, iar DJ Stafie face acest lucru în cel mai natural mod posibil.

Tot ce ne rămâne este să numărăm zilele rămase până la Revelion, să ne luăm cel mai glam outfit și să dansăm până în 2018!

Meniul de revelion

Nici o petrecere de Revelion nu este completă fără un meniu de sărbătoare atent selectat. Pentru a ne asigura că totul este la cele mai inalte standarde, v-am pregătit un bufet bogat din care vă puteți potoli pofta. Bineînțeles că nu am uitat de OPEN BAR, pe care vă indemnăm să-l frecventați.

Vezi planul sălii

Pentru alte detalii ne puteţi contacta

  • 0799 323 456
  • Ora începere: 21:00
  • Bulevardul Vasile Parvan nr 5
  • Preţ/persoană: 270 Ron

Mai multe oferte de Revelion 2017 Timişoara